Navigatie

Betrouwbare, regionale en landelijke leveranciers

Al vele jaren werken wij samen met zeer betrouwbare, regionale en landelijke leveranciers van vis, vlees, groenten, fruit, ijs, enzovoort. Hetzelfde geldt voor onze wijnleveranciers. Al deze partners zijn specialisten op hun vakgebied.

Exclubeef

Het assortiment van Exclubeef is uitsluitend afkomstig van Ierse runderen. De verwerking van het vlees is vastgelegd in een protocol, zodat de topkwaliteit gegarandeerd is. Wat wij bij hun bestellen hebben we dezelfde dag of uiterlijk de volgende morgen in huis.

Meer weten?
www.exclubeef.nl

Siem Schilder & Zn

Dagelijks betrekken wij onze verse vis van Siem Schilder & Zn uit Volendam, waarvan de naam en faam geen toelichting behoeft. Tong, zeeduivel, tonijn, tarbot, gerookte en gestoomde vis, oesters en andere schaal- en schelpdieren, kreeft, kaviaar.

Zalmhuis Steur

Daarnaast werken wij samen met Zalmhuis Steur, waar ambacht en moderne techniek samengaan. Het gilde van Nederlandse Meesterkoks verleende hen het kwaliteitscertificaat ‘Convé-plus’ voor hun gerookte zalm.

Meer weten?
www.zalmhuissteur.nl  

Palingrokerij Vlug

Staat eveneens garant voor topkwaliteit. De paling wordt ambachtelijk gerookt, zonder kunstmatige toevoegingen. De palingen worden bij geselecteerde kwekerijen in Nederland en Denemarken ingekocht, de controle op superieure kwaliteit is optimaal.

Meer weten?
www.palingrokerijvlug.nl

José Jun

Streek gebonden producten die door lokale boeren voor José Jun geteeld worden, leveren ze aan klanten binnen de regio.
www.jun.nl

Van onze regionale leveranciers noemen we Siemjan Vethman van Camping Welgelegen uit Graft, die ons elk voorjaar van biologische voorjaarsgroenten voorzien, kijk voor meer informatie op www.campingtuinderijwelgelegen.nl

Bonbon-atelier N. Limmen

Dit bedrijf staat bekend om zijn overheerlijke, handgemaakte bonbons en (seizoens)chocolade. Vakmanschap, kwaliteit en exclusiviteit, met in ieder seizoen een passend aanbod.

Meer weten?
www.bonbonatelierlimmen.nl

Ci vediamo schepijs

Origineel Italiaans schepijs. De smaak is puur, er worden alleen natuurlijke grondstoffen gebruikt, dus geen kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Ook veel toppings en garneringen waarmee wij uw dessert tot een klein feestje maken, komen bij Ci vediamo vandaan.

Meer weten?
www.ijsmakerij-civediamo.nl

Wijnen

Zowel onze klassieke wijnen als de karaktervolle, gastronomische wijnen uit de inmiddels overbekende ‘nieuwe’ wijnlanden komen van wijninkopers die hun sporen verdiend hebben:

Wijnkoperij Okhuysen, www.okhuysen.nl
Wijnkooperij de Lange, www.wijnkooperijdelange.nl
Vinites, www.vinites.com
Anfors, www.anfors.com
Wijn Verlinden, www.wijnverlinden.nl
New World Wineries, www.newworldwineries.com

Overnachten / Bed & Breakfast

B&B De Fryhof

Geniet van de rust en natuur op de landelijk gelegen stolpboerderij B&B De Fryhof. Ervaar de Noord-Hollandse Eilandspolder in alle luxe en comfort. http://www.fryhof.com

Vakantieboot Frederiek

Frederiek is een klassieke platbodem. Je heb geen vergunning nodig om met deze boot te varen. De boot heeft vier slaapplaatsen. Meer informatie op http://micheltaanman1.wix.com/boat-frederiek

Stolpboerderij 'Kunstwerkruimte' Westbeemster

In deze stolpboerderij in unesco werelderfgoed Beemster kunt u in een royale zitkamer (vide) en slaapkamer voor 2 personen verblijven. Het erf heeft terrassen, een boomgaard, moestuin, kunst en kippen! Bekijk dit verblijf op AirBnb.

La Corbière

Bed en Breakfast La Corbière in Westbeemster is B&B met 1 appartement. Meer informatie.

B&B Westeindelijk

Bed&breakfast Westeindelijk is een nieuwe bed and breakfast in het centrum van de rijp. De b&b beschikt over 2 aparte kamers met ieder een eigen badkamer.

Juffertje in het groen

Vier persoons vakantiehuisje aan de ringvaart in Noord-Holland tussen het riet. https://www.juffertjeinhetgroen.holiday/

Varen in de Rijp

www.rondvaartderijp.nl

Ervaar de 16-de eeuwse schoonheid van dorpjes als De Rijp en Graft en het ongerepte natuurschoon van het gebied. Uw schipper vertelt u anekdotes, een stukje geschiedenis en stopt bijvoorbeeld voor een bezoekje aan het Kleinste Snoepwinkeltje van NL of de beroemde Beeldentuin van Nic Jonk. www.rondvaartderijp.nl

www.rondvaarteilandspolder.nl

Varen in de Eilandspolder met zijn rijke plantengroei langs historische dorpen en buurtschappen is een echte “terug in de tijd” belevenis. Nieuwsgierig geworden? De schipper vertelt u er alles over! Wij zijn al 16 jaar actief in de Eilandspolder en uw schipper Piet van Marle (Oud docent Aardrijkskunde) vertelt u over het ontstaan en geschiedenis van het veenweidegebied, de verkavelingen, het beheer, de plantengroei, vogels en de historie van de omliggende dorpen. Opstappen doen we in het hart van de Rijp, Rechtestraat 106 met voldoende parkeergelegenheid, waardoor u de rondvaart goed kan combineren met een bezoek aan ons prachtige dorp. Rondvaarten al vanaf 8 Euro per persoon.www.rondvaarteilandspolder.nl

Overige links

Strandhotel Cadzand

Bed & Breakfast

Overnachten in de buurt? Dat kunnen wij aanraden in de volgende Bed & Breakfasts:

 

 

 

Online reserveren
Overnachten

bb-hetpakhuys

Volg Het Wapen van Munster op Facebook!