Navigatie

B&B Het Pakhuys

Na het diner niet naar huis rijden, maar lekker blijven overnachten? Het ligt net als Het Wapen van Munster in het hart van het historische, pittoreske dorp De Rijp. In Het Pakhuys kunt u overnachten in een van de zes luxueus ingerichte kamers. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer en suite. ’s Morgen wordt u een dagvers ontbijt geserveerd, op basis van streekgebonden ingrediënten. Ideaal in combinatie met lunch en/of diner in Het Wapen Munster en een dag heerlijk uitwaaien, wandelen, fietsen of varen in de prachtige Eilandspolder of in het werelderfgoed De Beemster. In samenwerking met B & B Het Pakhuys hebben wij voor u enkele arrangementen.

Prijzen en reserveringen

Voor reserveringen, arrangementen en de prijzen van de kamers van B & B Het Pakhuys verwijzen wij u naar www.pakhuysderijp.nl. Voor alle overige, op uw persoonlijke wensen afgestemde arrangementen in combinatie met lunch en/of diner in Het Wapen van Munster, kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 0299-671496.

Nu ook kadobonnen, slapen bij Het Pakhuys in combinatie met een diner bij Het Wapen van Munster, informeer naar de mogelijkheden.

Andere bed & breakfast locaties in de buurt

Voor meer bed & breakfast aanbieders zie onze 'Partners' pagina.

 

Bed & Breakfast

Overnachten in de buurt? Dat kunnen wij aanraden in de volgende Bed & Breakfasts:

 

 

 

Online reserveren
Overnachten

bb-hetpakhuys

Volg Het Wapen van Munster op Facebook!