Navigatie
Invalid or expired token.
Aanmelden voor de nieuwsbrief

De Rijp is sinds kort een leuk verzamelwerkje rijker, 't Voorproefje van Oranje. Fotograaf Anoushka van Velzen, vormgever Jolanda Zijp en tekstschrijver Marie-Christine Koestal hebben hun expertise verenigt om 't Voorproefje te maken, een boekje vol exclusieve Oranjerecepten, bijzondere bewoners en unieke uitzichten op De Rijp. In het kader van de komst van koning Willem-Alexander en koningin Máxima naar de Rijp op de eerste Koningsdag, zaterdag 26 april, is het boekje een mooie gelegenheid om eens op een andere manier kennis te maken met het dorp aan de rand van de Eilandspolder.

In het boekje staan Oranje-recepten, foto's en verhalen van Rijper burgers. Het boek is samengesteld door Anoushka van Velzen, Jolanda Zijp en Marie Christine Koestal. De Oranje-recepten zijn verzonnen door onze chef-kok Dennis Blokdijk. Dennis heeft voor de samenstelling van de recepten gebruik gemaakt van zoveel mogelijk oranje streekproducten.

Het boek is bedoeld om alvast een beetje in de stemming te komen voor de historische gebeurtenis die volgend jaar op 26 april op het programma staat. Dan bezoeken de Koning en de Koningin op de eerste Koningsdag De Rijp.

Het boekje is voor 9,95 euro te koop op diverse locaties zoals Het Wapen van Munster, De Huiskamer, het Shellstation en de DA Drogist, allen in De Rijp én bij Het Hoedje van de Koningin in Purmerend. Nadere informatie op www.gemaaktinderijp.nl

Het Kookboekje inclusief een kruikje met oranje likeur

Vanaf heden verkrijgbaar: oranje likeur in een prachtig exclusief stenenkruik ook in combinatie met ons oranje kookboekje gemaakt in De Rijp. De kosten voor het kruikje met oranje likeur en het kookboekje zijn € 19,95 te bestellen en af te halen bij Het Wapen van Munster.

Bekijk hier de boekpresentatie.

Overnachten

bb-hetpakhuys

Online reserveren

Volg Het Wapen van Munster op Facebook!