Navigatie
Invalid or expired token.
Aanmelden voor de nieuwsbrief

De voorbereidingen op Koningsdag in de Rijp zijn van start gegaan. Begin februari was er een speciale bijeenkomst in de kerk van het dorp. Bewoners en de gemeente bespraken hoe de allereerste Koningsdag er ongeveer uit komt te zien. En hoewel het natuurlijk nog even duurt voordat het echt zo ver is, neemt het oranje gevoel al flink toe.

Koningsdag 2014 wordt dit jaar voor het eerste gevierd. Deze feestelijke dag wordt een dag eerder gevierd dan de officiële datum 27 april, de verjaardag van koning Willem-Alexander. Koningsdag 2014 wordt op zaterdag 26 april gevierd.

Koningsdag 2014 op 26 april

In het verleden werd koninginnedag nooit op een zondag gevierd. Om dezelfde reden zal koningsdag 2014 op zaterdag 26 april gevierd worden.

Programma koningsdag 2014

Gemeente De Rijp heeft in 2014 de primeur om de eerste koningsdag te organiseren. Eigenlijk zou Gemeente De Rijp in 2013 Koninginnedag organiseren, maar door de troonswisseling en inhuldiging van koning Willem-Alexander is dat een jaar verschoven.

Programma

Het programma is nog niet bekend. Meer informatie volgt binnenkort op onze website en zie ook www.graftderijp.nl voor algemene informatie over deze heuglijke dag.

Overnachten

bb-hetpakhuys

Online reserveren

Volg Het Wapen van Munster op Facebook!