Navigatie
Invalid or expired token.
Aanmelden voor de nieuwsbrief

“Wat was het een fantastisch mooie dag!” zegt burgemeester Ria Oosterop-van Leussen. De eerste Koningsdag in De Rijp is een dag geworden om nooit te vergeten. Het prachtige programma, de route, de vaartocht, de versiering en dat allemaal met ons monumentale en pittoreske De Rijp als decor.

koningsdag 5

Ria Oosterop-van Leussen: “En dan dat weer! Dat heeft Koningsdag 2014 echt tot een stralende dag gemaakt. De Rijp staat absoluut op het netvlies van heel veel Nederlanders. Amstelveen had de prinsesjes maar wij hadden De Rijp! Mijn dank aan al die mensen die zich voor deze dag hebben ingezet is ontzettend groot. Wat een fantastisch samenspel, echt een feest voor en door Graft-De Rijpers.”

Nadat de Koninklijke familie zaterdagochtend De Rijp had verlaten, was het nog lang niet gedaan met alle feestelijkheden. Tot in de late uurtjes was het feest in de historische kern en op De Meelzak. “Ik hoop dat De Rijp en de andere kernen nog lang mogen profiteren van de getoonde gemeenschapszin. En dat we voor alle inwoners van de nieuwe gemeente Alkmaar een inspirerend voorbeeld mogen zijn,” aldus de burgemeester.

Foto impressie

koningsdag 4

koningsdag 3

koningsdag 6

koningsdag 1

Overnachten

bb-hetpakhuys

Online reserveren

Volg Het Wapen van Munster op Facebook!