A la carte voorgerechten
Bites
Bourgondische bitterballen met mosterd (8st.)
€6,90
Garnaalkroketjes van Holtkamp met limoenmayonaise (3st.)
€9,90
Wasabi crackers met sashimi van zalm en-of tonijn (4st.)
€11,00
Tempura van gamba’s met wasabimayonaise (4st.)
€12,50
Oesters, geserveerd opijs met citroen en vinigrette met fijne rode ui (3st.)
€12,50
Oesters, “Blokkefeller” met spinazie en gegratineerd met Hollandaisesaus (3st.)
€14,50
Portie van 80 gram Pata Negra
€21,50
Portie Beemster XO kaas met grove mosterd
€9,75
Voor- en tussengerechten
Gerookte “Bawykov” zalm,
crème van mierikswortel, krokante kappertjes, rode ui en toast
€13,50
Samenstelling
van Hollandse garnalen, gerookte zalm en gamba in tempura
€14,50
Gamba’s,
gebakken met ui, champignons, knoflook en kruidenboter
€13,50
Sashimi
van zalm en tonijn, zeewiersalade, ingelegde gember, verse wasabi en gel van Kikkoman soja
€17,50
Steak tartare,
Amsterdams tafelzuur, truffelmayonaise, gepocheerd ei en crostini’s
€12,75
Rundercarpaccio,
balsamico dressing, Beemster XO, salade en huisgemaakte pesto
€12,75
Vitello Tonato,
dun gesneden, rosé gebraden kalfsvlees met mayonaise van tonijn
€14,50
Gerookte biefstuk,
ras elhanout mayonaise, gepofte granen en salade
€13,50
Proeverij,
combinatie van koude en warme voorgerechten
€17,50
Vegetarische voor- en tussengerechten
Warme sushiroll
gevuld met groenten, in tempura gebakken en een dip van soja en limoen
€13,50
Geitenkaas,
van Douwe Dokter, salade met peer, walnootjes en dressing van honing en mosterd
€11,50
Soepen
Tomatensoep ,
met geslagen room en basilicum
€6,75
Tom Kha Kai,
yakitori spiesje en groenten garnituur
€8,50
Kreeftensoep
met garnituur van Hollandse garnalen, kreeft en geslagen room
€14,50
Uiensoep ,
geserveerd met kaascrouton
€7,75
Voor een uitgebreide keuze van onze wijnen kunt u vragen naar onze wijnkaart.
Overnachten kan in onze B&B “Het Pakhuys” kijk op de site voor de mogelijkheden