Navigatie

Voorgerecht

Oosters gemarineerde zalm tartaar met tempura van gamba's, wasabimayonaise, citroengel en sesam € 12,50

Wijntip: Glas Sauvignon Blanc, New Zealand € 5,90

Tussengerecht

Geroosterde scholfilet met tartaar van tomaat en watermeloen, geserveerd met koude bouillion van tomaat € 12,50

Wijntip:  Glas Verdejo, Spanje € 6,50

Hoofdgerecht

kalfslende van de grill, voorjaarsgroenten, jus van rode wijn en cracker van aardappel € 24,50

Wijntip: Glas Toscane Cuvee special, 50% Sangiovese 50% merlot € 9,50

Dessert

Mousse van kersen met huisgedraaid karnemelk-ijs, verse kersen en citroen melisse € 8,75

Vanaf heden kunt u ook overnachten in onze B&B, kijk op:

WWW.PAKHUYSDERIJP.NL  

Overnachten

bb-hetpakhuys

Online reserveren

Volg Het Wapen van Munster op Facebook!