A la carte hoofdgerechten
Hoofdgerechten vis
Vis van de markt
Kabeljauwfilet,
op de huid gebakken met rouille, fijne venkel, dragon, saus van schaal- en schelpdieren
€25,00 (Dagprijs)
Gamba’s,
gebakken met ui, champignons, knoflook en kruidenboter (8st.)
€27,50 (Dagprijs)
Canadese kreeft +/- 500gram
Gekookt en geserveerd met mayonaise en citroen
€45,00(heel) - €24,00(half)
Gegratineerd met Hollandaisesaus, spinazie en Beemster XO
€47,50(heel) - €26,00(half)
In de oven gegaard met kruidenboter
€47,50(heel) - €26,00(half)
Hoofdgerechten vegetarisch
Risotto
met tomaat, spinazie, gepocheerd eitje, Hollandaisesaus en Parmezaanse kaas
€19,50
Pasta
met paddenstoelen, basilicum, en rasp van Beemster XO
€19,50
Hoofdgerechten vlees
Steak tartare,
salade, Amsterdams tafelzuur, truffelmayonaise en gepocheerd eitje
€24,00
Varkenshaas,
gegratineerd met messeklever, Beemster “brie” en roomsaus van champignons
€22,50
Spare ribs,
zacht gegaarde ribs, geserveerd met 2 koude sausjes
€19,75
Spies van ossenhaas,
van de grill, huisgemaakte atjar en pindasaus
€22,50
Ribeye steak,
“dubbel doel” Hollands vlees op zijn best! +/- 300 gram, met een randje vet en van de grill
€29,50
Ierse ossenhaas, gebakken of van de grill
Chateau briand,
300 gram p.p. middenstuk van de ossenhaas, geserveerd vanaf 2 personen
€34,50P.P.
Tournedos,
230 gram geserveerd met saus naar keuze
€29,50
Lady steak,
160 gram geserveerd met saus naar keuze
€24,50
Surf en turf,
ladysteak met 3 gebakken gamba’s en saus naar keuze
€32,50
Rossini,
ladysteak met gebakken eendenlever en truffeljus
€37,50
Sauzen: Champignon, peper, stroganoff, rode wijn, truffel of bearnaise